Min kundvagn 0

Återbetalning

Återbetalning - Garanti för Återbetalning

I Enlighet med Svensk Lagstiftning om Läkemedel: I överensstämmelse med svensk lag kan vi inte acceptera returer av receptbelagda läkemedel. Denna åtgärd syftar till att säkerställa säkerheten och integriteten för de läkemedel vi tillhandahåller.

Leveransgaranti

Om din beställning anländer skadad eller inte levereras, åtar vi oss att skicka om beställningen utan extra kostnad för dig. Denna garanti syftar till att säkerställa din tillfredsställelse och ditt förtroende för våra tjänster.

Återbetalningsalternativ

Om du, efter två försök till omsändning, fortfarande är missnöjd, har du möjlighet att begära full återbetalning. Vårt mål är att försäkra att alla våra kunder är helt nöjda med sina inköp.

Leveranstider och Spårning

Leveranstiden för din beställning är vanligtvis mellan 4 och 12 arbetsdagar. Om du inte får din beställning inom 14 arbetsdagar, vänligen kontakta oss omedelbart via e-post eller telefon. Vi är här för att hjälpa dig och lösa eventuella problem relaterade till leveransen.

Bekräftelse av Kontaktinformation

Det är avgörande att ange en korrekt e-postadress vid beställning. Detta säkerställer att du får alla uppdateringar om din beställningsstatus, inklusive bekräftelse på leverans och andra viktiga detaljer.