Min kundvagn 0

Integritetspolicy

Skydd och Sekretess för Dina Personuppgifter

Säkerheten och skyddet av dina personuppgifter är en av våra främsta prioriteringar. Vi använder 256-bitars SSL-kryptering för att säkerställa högsta möjliga säkerhet vid överföring av dina uppgifter över internet.

Åtkomst och Hantering av Dina Uppgifter

Som registrerad medlem har du full tillgång till och kontroll över dina personuppgifter. Du kan logga in på ditt konto med ditt Användarnamn och Lösenord för att se och hantera personlig information, kontrollera orderstatus och granska tidigare beställningar i sektionen "Mitt Konto".

Lagring av Data och Analys för Säkerhet

I enlighet med gällande lagstiftning sparar vi orderdata i minst 6 månader. Dessa data används även för att säkerställa din säkerhet, till exempel genom att identifiera duplicerade beställningar inom samma vecka, där vi utför en kontroll med kunden för att försäkra oss om processens legitimitet.

Ansvarsfull Användning av Personuppgifter

Dina personuppgifter är avgörande för att förbättra din upplevelse och erbjuda dig personliga erbjudanden. Vi understryker att dina uppgifter aldrig kommer att delas med tredje part, inte ens med betrodda partner till apotek-i-sverige.se.

Möjlighet att Välja Bort Mottagande av Marknadsföringskommunikation

Om du föredrar att inte ta emot marknadsföringsmeddelanden eller nyhetsbrev från apotek-i-sverige.se, har du möjlighet att avregistrera dig när som helst. Skicka bara ett e-postmeddelande till support[at]apotek-i-sverige.se med ämnet "Avregistrera Nyhetsbrev".